Lexus CT      Lexus ES      Lexus IS      Lexus LC      Lexus LS      Lexus NX      Lexus RC      Lexus RX      Lexus RX L      Lexus UX


LYXIG SPORTKUPÉ

RC 300h

KÖR VÄRLDENS FÖRSTA PREMIUMKUPÉ MED HYBRIDDRIVLINA.

Nya RC är en av de snyggaste sportkupéer du kan hitta, men den är skapad för att tilltala mer än ögat. Den smälter samman design i absolut framkant med avancerad teknik och bilbyggarkonst i världsklass, vilket ger den ett stort mått körglädje. Vare sig du väljer Lexus ledande hybriddrivlina eller den turboladdade bensinmotorn får du exceptionellt snabb respons i kombination med en överraskande smidighet. Basversionen av RC 300h med 17″ fälgar är dessutom miljöbilsklassad. I den intuitiva Lexus-utrustningen går såväl pekplatta som ett aktivt krockskyddssystem att få till RC.
För en ännu större upplevelse erbjuds nya RC i utrustningsnivån F SPORT med adaptiv fjädring, 19” lättmetallfälgar och en speciell F SPORT-ratt. Genom den sportiga och vackert sydda skinnklädda ratten kan du uppleva exakta vägegenskaper och snabb acceleration. RC är utvecklad på en av världens allra mest krävande racingbanor, Nürburgring. Det synnerligen styva chassit som i kombination med den racingtrimmade hjulupphängningen och de innovativa drivlinorna höjer ribban när det gäller raffinerade köregenskaper och ger en upplevelse som stannar i minnet.

rc300h-intro-002_tcm-3079-562137

RC F

RC F ÄR EN SPORTKUPÉ SOM FÖRENAR EN STOR KÖRUPPLEVELSE MED KRAFTFULL FORMGIVNING OCH MOTORSPORTTEKNIK I VERKLIG FRAMKANT.

RC F är skapad för att bjuda på optimal körglädje och är helt enkelt en av de allra mest intressanta 2+2-kupéer av högprestandatyp som byggts. Den aggressiva formgivningen avslöjar en racinginspirerad aerodynamik, de smidda 19”-fälgarna imponerar och den sköna inredningen har bland annat LFA-inspirerade instrument.

Under huven sitter den mest kraftfulla V8-motor Lexus hittills konstruerat. 477 hk levereras till bakhjulen via en blixtrande snabb 8-stegad automatisk sportväxellåda (Sport Direct Shift). Och när du växlar ner får du uppleva det beroendeframkallande ”blippande” ljudet av det automatiska gaspådraget mellan växlingarna. Ett Torque Vectoring Differential-system ger suverän kontroll i höga hastigheter.

rcf-002_tcm-3079-528104

Läs mer om de olika modellerna…

rc200t-car-model-nav-250x115_tcm-3079-565812

Kontakta mig


Namn:

Telefon:

E-post:

Meddelande: