Lexus CT      Lexus ES      Lexus IS      Lexus LC      Lexus LS      Lexus NX      Lexus RC      Lexus RX      Lexus RX L      Lexus UX


LEXUS IS. EN BIL BYGGD FÖR ATT PRESTERA.

IS är konstruerad och byggd inifrån och ut för att ge suveräna vägegenskaper. Från det styva chassit som ger verklig stabilitet till de snabba, distinkta rattsvaren. Många långa timmar på olika testbanor ligger till grund för en kontroll och körglädje som lätt kan mäta sig med de allra vassaste i klassen. Den betydligt större körupplevelsen i IS matchas väl av en härlig komfort och ett utrymme i baksätet, som blivit störst i klassen samt ett betydligt större och mer flexibelt bagageutrymme.

 

TOPPBETYG I EURO NCAP.
IS 300h har toppbetyget 5 stjärnor i Euro NCAP. 91% i passagerarskydd där 5 stjärnor kräver 80%. 85% uppmättes barnskyddet till, då kravet för 5 stjärnor är 60%. Och slutligen 80% i fotgängarskydd där kravet är 60%. Det gör den till en av de säkraste bilarna i premiumsegmentet.

 

TJÄNSTEBIL?
IS 300h Business är speciellt framtagen för dig som är tjänstebilsförare. Komplett med ett reducerat förmånsvärde tack vare hybriddriften. Läs mer om IS 300h Business.

 

 

 

Kontakta mig


Namn:

Telefon:

E-post:

Meddelande: